Виставка до Дня художника

Опубліковано 10.10.2023 о 15:56 | Переглядів: 143

Напередодні Дня художника у Бориспільському державному історичному музеї відкрилася звітна виставка творчих робіт художників Творчого клубу "Спілка митців Борисполя". Подібні виставки спільнота бориспільських митців проводить майже щороку, а останніми роками - навіть двічі: окремо свої роботи представляють художники, майстри-декоративно вжиткового мистецтва та хенд-мейду.
Цьогорічна художня виставка проходить у жовтні, з шостого по двадцять дев'яте число місяця, і її початок приурочений до Дня художника, який відзначається в поточному році восьмого жовтня. Вікриття виставки зібрало як самих митців та їх учнів, так і поціновувачів мистецтва. Презентацію виставки здійснили Катерина Коваль - голова Правління "Спілки", Людмила Степанян - художниця та кураторка проєкту "Подих акварелі". Художники, чиї роботи представлені на виставці, мали можливість розповісти про свої твори та історію, обставини їх створення.
Загалом свої роботи на виставку представили 15 художників. Серед них є і визнані на національному рівні імена. Зокрема, на відкритті виставки було оголошено про вступ до Національної спілки художників України Лілії Безверхої, ще раніше до неї вступили Анна Дахно та Юлія Петренко.

Фото Сергія Марченка




Схожі публікації


Коментарі до публікації

Наверх