П'ятий "Подих акварелі"

Опубліковано 03.06.2023 о 13:30 | Переглядів: 161

З 2 по 30 червня у Бориспільському державному історичному відбувається унікальна виставка живопису "Подих Акварелі" за участю кращих акварелістів України.
Виставка 2023 року дуже особлива й близька кожному з нас. Головною її темою є  зображення постатей видатних особистостей України.  Пронизана ідеєю сили народного духу, виставка наповнена портретами мудрих, відважних, талановитих, нескорених українців. У такий спосіб ми маємо змогу запалювати в серці кожного вогник пам'яті про тих, кого вже немає з нами; можемо знайомитися з живими легендами, сучасниками яких нам пощастило бути,  показати їм свою повагу та шану через мистецтво, яке іноді говорить гучніше будь-яких слів. 
Мова мистецтва є особливою. Вона об'єднує нас навколо "Подиху Акварелі" вже п’ять років. Це стало можливим завдяки підтримці Бориспільської міської ради, Управління культури та інформаційної політики, голови української філії Міжнародного Товариства Акварелі IWS Ukraine Галини Отчич, заступника голови міста Бориспіль Євгенія Грони, генерального директора Національного заповіднику "Софія Київська" Нелі Куковальської та постійних партнерів проєкту. Дуже тішить, що навіть у нинішні складні часи всі гуртуються та знаходять можливість підтримувати виставкові проєкти, які покликані поширювати культуру та обізнаність у мистецтві серед українців.
Кураторка виставки - Людмила Степанян. Більше про проєкт "Подих акварелі" читайте тут.

Схожі публікації


Коментарі до публікації

Наверх