Виставка "Пісня квітів"

Опубліковано 21.09.2023 о 16:16 | Переглядів: 153

Цього тижня нашою планетою, як і мільйони років до цього, крокує рівнодення. Вже сьогодні день зрівнюється у тривалості з ніччю у Південній півкулі, 23 вересня о 9:50 за Києвом буде астрономічне рівнодення, а 26 вересня ніч стане довшою за день у наших широтах. Тож нині пора, коли на Землі присутні всі чотири сезони - зима і літо йдуть, щоб поступитися місцем весні і літу у відповідних півкулях.
З нагоди рівнодення у Бориспільському державному історичному музеї 20 вересня відкрито виставку "Пісня квітів" - проєкт керівниці фотогуртка в ЦТТ "Еврика" Ольги Бабич спільно з майстринею художньої кераміки Анною Агаповою та майстринею полімерної флористики Марією Кузнєцової. Суть проєкту - світлини дівчат з прикрасами, які символізують кожен місяць року. Моделями виступили учасниці фотогуртка. Відповідно представлено 12 основних світлин, поряд з кожною - відповідні прикраси. Частиною виставки є також світлини з-за лаштунків проєкту та квіткові композиції.
Відкриття виставки стало своєрідним магічним ритуалом, що відтворює річне коло і силами стихій віншує добро у новому сезоні. Триватиме виставка до 24 вересня.













Схожі публікації


Коментарі до публікації

Наверх